Organizacija tekmovanj

Smučarsko društvo Gače poleg vzgoje in učenja mladih tekmovalcev ter organizacije tekem, ponuja tudi možnost izvedbe sindikalnih tekmovanj.

Strokovnost trenerjev, dolgoletne izkušnje in neprecenljivo znanje, izjemno sodelovanje z enimi izmed najboljših časomerilcev, z  Gače d.o.o. in žičnicami Gače, so formula za kakovostno in nepozabno tekmovalno doživetje na pobočjih Gaških smučišč.

Sodniška sekcija v SD GAČE predvsem skrbi za organizacijo in izpeljavo smučarskih tekem v našem klubu , tako sindikalnih kakor tudi otroških regijskih in državnih tekmah. Tekme organiziramo na našem matičnem smučišču na Gačah, v primeru pomanjkanja snega pa v Kranjski Gori ali Rogli.

Kako obleči smučarja ali bordarja?

Dobro je, če oblačila dihajo, saj ima tako vlaga zaradi znojenja neoviran dostop do zraka in otrokova koža bo suha. Seveda morajo tudi vodoodporna in naj nudijo tudi zaščito proti vetru, kar je na smučišču še posebej pomembno. Smučarska jakna se mora otroku v rokavih dobro prilegati, da vanje ne pride veter ali sneg. Pri rokavicah pazimo, da so nepremočljive, veliko bolj tople so takšne, ki imajo ločen predel le za en prst. Namesto šala priporočamo topel ovratnik, saj šal lahko med smučanjem zaplapola preko oči, kar je na smučišču lahko nevarno.

Smučarska oprema

Za začetek opreme ni treba kupiti, temveč je mnogo ceneje, če si jo najprej sposodimo. Pri nas si lahko za otroke po ugodnih cenah najamete smuči, boarde, pancerje in otroške čelade. Opremo boste lahko pomerili, svetovali vam bomo, opremo pa bomo tudi primerno pripravili. Cena izposoje znaša 10 € na dan v času trajanja tečaja.

Za dodatne informacije, osebni posvet lahko pokličete Žigo Goloba na 031 773 953

Prijava na tečaj

Ime otroka:*
Priimek otroka:*
Spol otroka:*
Vaše ime in priimek:*
Datum rojstva otroka:*
Prebivališče:*

Poštna številka in kraj:*

Telefonska številka:*
Elektronska pošta:*
Izberite vrsto tečaja:*
Predznanje otroka:*
Izposoja opreme:*
Vstopna postaja na avtobus:*
Sporočilo ali dodatna navodila npr.: alergije, diete ipd.:
V kolikor ste zgoraj izbrali tudi izposojo opreme, vas prosimo da izpolnite še spodnje podatke.
Številka noge (EU):
Višina osebe (cm):
Teža osebe (kg):
Vsta opreme:
Naši sponzorji